Strandferien blir billigere

Finanskrisen har positive sider. Vi gir deg ukens chartertilbud.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten er her, og vil du ta den siste ferieuken et eller annet sted som er varmt med strand. Tilbudene på pakkereiser er det mange av, og billigere skal de bli.

Ifølge Star Tour gjør den globale finanskrisen at hoteller og pakkereiser blir billigere for deg som reiser på charterferie.

- Turoperatørene tilfører mange land en turiststrøm de er helt avhengige av. I nedgangstider vil avhengigheten av turoperatørene øke. Dermed øker vår forhandlingsposisjon overfor hotellene. Hotellene vil være villige til å gi mer, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour.

Vil reisene bli noe billigere utover høsten på grunn av denne situasjonen?

- I utgangspunktet har vi vært klar over denne situasjonen en stund nå, så vi har satt prisene lavt for sommeren 2009. Når det gjelder høst og vinterreisene ligger det mange gode tilbud der ute, og jeg vil si at du får mye for pengene om du går inn nå og kjøper pakkereisen. Men det er klart at vi hele tiden går inn og ser over kontraktene våre når vi befinner oss i den posisjonen vi gjør nå, sier Kristiansen.

Vil du reise superbillig til eksotiske reisemål som Maldivene og Den dominikanske republikk, les dette...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer