Strandløver av med seieren...

Vi har fått inn heite blinkskudd i ukens fotokonkurranse som hadde mennesker som tema. Vinnerbildet er preget av spontanitet, sjarm og god teknikk.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken var vi ute etter bilder av mennesker, og vi har fått inn mange spreke, muntre og artistiske bilder. Kuldegrøsninger i strandkanten, herlig og fri i blomsterenga, torso i solnedgang samt et svært velkomponert og godt teknisk vinnerbilde.

Er du ikke med blant vinnerne? Det er fortsatt to runder og en halv sommer igjen av konkurransen. Dette er en amatørfotokonkurranse, og du kan helt sikkert delta. Neste uke har vi eksotiske reiser som tema, så det er bare å knipse løs.

Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med og hva du kan vinne.

 • Se også bildene som vant første runde - dyreliv er et hett stikkord.
 • Få med deg det VÅTE vinnerbildet fra første temarunde.
 • Andre åpne runde ga oss vann i munnen - her ser du bildene.
 • I tredje runde var naturstemning stikkord, og vi lot oss forføre av dramatisk, norsk natur i trolsk lys. Bildene ser du her.
 • Fjerde runde var åpen, og vi fikk inn humørfylte og morsomme blinkskudd av diverse slag. Se bildene her.
 • Ukens vinner

  Denne ukens vinnerbilde holder et høyt nivå og er fotografert av Simen L. Haagenrud, i Boracay i Filippinene. Vakkert lys, flott komposisjon og lekne ansikter av guttene i strandkanten, og bildet er skarpt og godt teknisk. Et bilde av toppklasse, vi falt pladask.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer