Strandluksus til 400 kr

Hos denne hotellperlen i Mexico får du din egen strandbungalow for 430 kroner natten.

Publisert
Sist oppdatert

Nå vil æ i hvert fall færra tel Mæxico!

Ved den kritthvite strandkanten i det karibiske paradiset Tulum ved Riviera Maya ligger Zamas Hotel.

Se flere hoteller lenger ned i saken.

Det lille boutique-hotellet består av 15 cabañas, eller bungalower, med palmetak og egne balkonger, og bare noen late flipflopsteg til stranda.

Dette er enkelt og jordnært, men likevel luksuriøst.

Og nesten latterlig billig.

Hotellet ble åpnet i 1993 av et ektepar fra San Fransisco. Zamas er et hotell uten telefon, tv eller internett. Hit reiser folk for å slappe av - enten i en av hengekøyene under palmetrærne, på den kritthvite sandstranden, i de turkisblå bølgene, eller med et slag kort ved et av bordene i den anbefalte restauranten ¡Que Fresco!, mens musikken duver ut gjennom høyttalerne.

Zamas ligger langs den "uoppdagede" kyststripen som går mellom den lille byen Tulum og Punta Allen, like ved de verdenskjente mayaruinene i Tulum, kjente fordi de ligger helt i vannkanten.

Cabañaene er innredet med meksikansk inspirasjon. Her er fargerike mosaikkfliser, meksikanske tepper, og på badene gulv-til-tak-vinduer med utsikt mot den grønne jungelveksten i hagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer