Strandmote fra catwalken

BILDESPESIAL: Trenger badetøyet en utskiftning? Få bikiniinspirasjon fra catwalken i Sydney.

Publisert
Sist oppdatert

Sol og sommer er forhåpentligvis rundt hjørnet, og det er kanskje på tide å la yndlingsbikinien med den etterhvert slitne elastikken få hvile. Hva med en string og stropper, trekanter og cuper eller shorts og helterneck? Uansett hvilken av disse badetøytypene du finner er mest forenlig med din person, er det i alle fall på moten denne sommeren.

>> BILDESPESIAL: Se årets minimale bikinimote>> BILDESPESIAL: Så årets kurvebare badetrakt- og strandtøymote

Australsk mote til folket

I denne bildespesialen kan du se bilder fra Mercedes Australian Fashion Week (MAFW). Den australske moteuka presenterer vår- og sommermoter fra over 100 designere fra Australia og stillehavshområdene i Asia. Moteuken arrangeres fra 1. til 8. mai, og årets badetøy som du kan se bilder av her, ble vist 3. mai. Moteuken er kjent for å vise mote til folket, i motsetning til mange andre moteshow som handler mer om kjendisene som går på catwalken enn om klærne de har på seg. Så her bør det være folkelige tips å hente.

Hva er best?

I en tidligere artikkel om årets bademoter lot vi dere lesere stemme over hvilken biknitype som frister deg mest. Slik så resultatet ut per 6. mai:

  • String og stropper: 59 %
  • Trekanter og cuper: 25 %
  • Shorts og halterneck: 16 %
Enig eller uenig? Du kan påvirke resultatet ved å gi din stemme i avstemningsboksen til høyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.