Strekke på bena under flyreisen?

Continental tilbyr flat-bed seter.

Her kan du ligge helt flatt under store deler av flyreisen. Foto: Continental
Her kan du ligge helt flatt under store deler av flyreisen. Foto: Continental Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss forbinder lange flyturer med dårlig benplass og lite søvn. Men det er mulig å reise mer komfortabelt, selv på økonomiklasse. Selv om det bare er å innse en gang for alle at de som reiser på businessklasse har de beste setene.

Flyselskapet Continental oppgraderte nylig alle sine Boeing-fly, og skal dermed kunne tilby businessreisende enda bedre seter enn tidligere.

Nye seter skal gi bedre benplass hos Lufthansa

Fly liggende

De nye setene på Continental-flyene, såkalte flat bed-seter, skal kunne legges tilbake 180 grader, og er blitt standard for alle på businessklasse på selskapets daglige flyvninger mellom Oslo og New York.

Sammen med de nye liggesetene har hver passasjer på businessklasse tilgang på strømuttak og USB-kontakt for tilkobling til PC og mp3-spiller, og en 15,4 tommers LCD berøringsskjerm.

For de av oss som ikke får satt foten inn på businessklasse med det første, kan man sikre seg best mulig flyseter på andre måter.

Ønsker soveseter på flere fly

Gode billig-seter

Har du allerede planene klare for en bestemt flyreise, bør du sjekke ut TripAdvisors nettjeneste Seatguru.com. Ved å taste inn navnet på flyselskapet og flightnummeret, får du opp bilde av flyet innvendig, med oversikt over de beste og de verste setene. Selv undertegnedes innenlands-flight til Finnmark kom opp i denne oversikten. Dermed vet du hvilket sete du bør reservere til reisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer