Strømstad på harrytoppen!

I forbindelse med DinSides kåring av verdens mest harry reisemål lot portalen SOL leserne stemme på hvilket av våre utvalgte reisemål som var mest harry. Her er dommen!

Publisert

DinSide kåret i forrige uke verdens mest harry reisemål med stor respons fra leserne. Og mens vår diskusjonsgruppe kokte over, arrangerte portalen SOL en avstemming hvor leserne selv kunne bestemme hvilken av de ti reisemålene som var mest harry.

Strømstad på topp!

I vår uhøytidelige kåring har vi tatt utgangspunkt i feriemål utenfor Norges grenser som av en eller annen grunn sees på som harry. Flere lesere har etterlyst hjemlige byer på listen, og det er vel ikke forbausende at de nære alternativene gikk rett til topps. Skandinavias representanter, Strømstad og Hirtshals, har nemlig karret til seg de to øverste plassene på listen. Tett fulgt av den kanariske favoritten, Playa del Ingles.

Den andre enden av skalaen var preget av våre mer eksotisk alternativer, Las Vegas og Phuket. Dette bekrefter en tendens charterselskapene også har merket seg: Det er populært å reise langt! Her har du listen i sin helhet, klikker du på stedene kan du se bilder derfra.

DinSides ti på topp harryliste finner du i 10065">denne artikkelen. Få også med deg lesernes kåring av verdens beste strand. Resultatet av kåringen med bilder av de ulike kandidatene finner du 10278">her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer