Stropp er topp på stranda

Valget var relativt soleklart da DinSides lesere skulle stemme på den fineste bikinien.

Publisert
Sist oppdatert
Foto: Victoria's Secret
Foto: Victoria's Secret Vis mer
Foto: Victoria's Secret
Foto: Victoria's Secret Vis mer
Her er tre eksempler på den fineste bikinien, ifølge DinSides lesere.  Foto: Victoria's Secret
Her er tre eksempler på den fineste bikinien, ifølge DinSides lesere. Foto: Victoria's Secret Vis mer


5. juli i år, på 60-årsdagen til bikinien, presenterte vi forskjellige bikinimodeller (topp og truse), og ba leserne stemme på stilen de synes var finest.

Valget sto mellom boksershorts, stringtruse, stroppetruse, bred bikinitruse eller klassisk bikinitruse nedentil, og halterneck, klassisk bh, push-up, tankini, trekanttopp og tubetopp oventil.

Vi hadde våre mistanker om hvilke som var favorittene, og vi hadde rett.

Trekant og stropp finest

67 prosent (2.584 stemmer) mente trekanttoppen er den fineste bikinitoppen. Laaangt etter kom push-up toppen, som fikk 590 stemmer, eller 15 prosents oppslutning. Resten av alternativene kom dårlig ut, og aller dårligst likt er tankinien, som dekker hele overkroppen.

Når det gjelder bikinitrusene var det også en helt klar favoritt - stroppetrusen, som fikk 47 prosent av stemmene (1.754 stemmer). På en andreplass kom stringtrusen, som fikk 25 prosent av stemmene (913 stemmer).

Ønskestring?

Det er ikke så mange stringtrusene å se på norske strender, men boksershortsen derimot, som kom på tredjeplass med 19 prosent av stemmene (699 stemmer), er det mange norske kvinner som velger. Tør vi påstå at det muligens er gutta som har vært mest ivrige på å stemme frem stringen?

Strandas mest populære bikini er dermed trekanttopen med stroppetruse. Det er jo i og for seg de to som "hører sammen", rent stilmessig. Denne bikinien viser mye, men skjuler det viktigste.

Les mer om bikinien, og se avstemningene i artiklene under:

>>Fin i bikini
>>Stem på den fineste bikinitrusa
>>Stem på den fineste bikinitoppen

Mer om bikini:

>>Itsy bitsy teenie weenie - årets bademote
>>Av med klærne, gutter! - bademoten for menn

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer