Strykejern på boks

Krøllete klær – den reisendes evinnelige problem. Og nesten uløselig siden strykejern ofte er umulig å bruke. Vi har funnet en løsning på boks.

Publisert

Har du erfart hvor irriterende det er å stryke skjorter og bukser før du legger de i bagasjen, bare for å pakke de opp mer krøllete enn noen gang. Vi liker ikke skrukker. Verken på bukser eller bluser. Dessverre er det slik at tøy som er på reise blir krøllete. Heldigvis finnes det smarte løsninger.

Ut med strykejernet

"Aha – reisestrykejern!" tenker du kanskje nå. Jada. De har du hørt om før. Og visst er de små, snertne og får plass i de flestes bagasje. Men har du prøvd dem? De færreste kan dessverre skryte av samme effektivitet som dampstrykejernet hjemme. Dessuten er det tilnærmet umulig å finne flater egnet til skjortestryking når du er ute på tur. Det ender derfor som regel med at vi heller lar bagasjen være foruten strykejern. I tillegg krever det gjerne litt for mye tid og energi.

Spray på

En god løsning er som regel å velge tøy som ikke krøller så fælt. Likevel er det ikke alltid du kan velge bort den hvite skjorten, eller penblusen. Heldigvis finnes det en løsning også i sånne situasjoner. Vi har kommet over et hendig strykeredskap. Det kommer på boks, sprayes på tøyet, du glatter over og bingo! Glatte skjorter på litt mer enn et blunk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer