STS Solia

Mye informasjon på greie sider som er lette å bla seg fram og tilbake i.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mulig å starte bestilling eller søk etter reiser rett fra hovedsiden. STS Solia har lik bestillingstjeneste som Pyramidene Reiser.

Antall trinn:Bestillingen går over fem trinn.

Pris:Prisen kommer i trinn tre. Der kan du også klikke fram en spesifisert og detaljert regning.

Bostedsinformasjon:Det er mulig å klikke seg inn på hotellinformasjon fra trinn tre. Her får du kataloginformasjon og bilder fra bostedet, samt at du kan kklikke deg videre til fakta om stedet, hotellsammenlikning mm.

Rabatt ved internettbestilling?Nei.

Bestilling av tilleggstjenester:Det er mulig å bestille reiseforsikring og avbestillingsforsikring, og dessuten kan du klikke deg inn og bestille leiebil og utflukter etter at bookingen er gjort.

Bestillingstjenestens hukommelse:Tjenesten husker alle dine valg, så du enkelt kan bla deg fram og tilbake og endre.

Brukerstøtte:Kontaktinformasjon til selskapets bestillingstjeneste er tilgjengelig både fra hovedsiden og fra bestillingsvinduet, men kun fra bestillingsvinduet med en gang du først åpner det. Det tok tre timer og 20 minutter fra vi sendte e-post til vi fikk svar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer