Studentenes egen budsjettguide

Let's Go kaller seg verdens bestselgende reiseguideserie for budsjettreisende, og lages av studenter ved Harvard.

Publisert
Sist oppdatert

Let's Go er studentguiden fremfor noen, i alle fall i den forstand at innholdet produseres og sjekker av studenter. Ikke boken for deg som jakter på bilder, men her er det mye tekstinformasjon. Vi har sett på boken som dekker Hellas.

Budsjett-tips

Bokserien markedsføres som en budsjettguide av og for budsjettreisende unge. Du får grei beskjed om hvor det er dyrt, hvor det er billig, hvor det er overfylt og hvor det kan være plass til en pengeknipende turist. Godt med tips med lavbudsjettvri, fra billige reisemåter til billig overnatting. Boken er tydelig skrevet av og for budsjettreisende.

Praktiske råd

Overnatting og mat Og her merker du at det virkelig er selvopplevd. Skribentene tipser om alt fra tavernaenes hjemmebrent til overprisede turistfeller. Billigst mulig er hva som står på menyen, både hva gjelder overnatting og mat. God oversikt også over nattelivets viderverdigheter.KommunikasjonerHver stedsomtale følges også av en oversikt over hvordan du tar deg frem. Billig er temaet også her. AnnetInnledningsvis foreslår forfatterne flere aktuelle reiseruter, både på øyene og på fastlandet. Det setter vi pris på. Dessuten gir de en grei oversikt over alt fra pengeveksling til severdigheter. Bra at de også har fått med en ordliste, fraser og oversikt over det greske alfabetet. Det er en fordel at de også skriver alle stedsnavn på gresk en gang, slik at du kjenner igjen ordbildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer