Studer i fagets rette omgivelser

Kulturstudier tilbyr undervisning i India, Vietnam og Nicaragua i studier som inngår i norske bachelorgrader og kvalifiserer til lån og stipend fra Lånekassen. Selskapet har etablert studiesentre i alle tre landene - og du kan følge undervisning i alt fra et par uker til et helt semester.

Publisert
Sist oppdatert

Kulturstudier har for tiden studiesentre i Pondicherry i India, Hoi An i Vietnam og León i Nicaragua.

I Pondicherry i det sørlige India står sosialantropologi og religionshistorie/religionsvitenskap på timeplanen. Studiene inngår i en bachelorgrad, og etter ti uker med intensiv læring, drar studentene hjem for å avlegge eksamen ved norske universiteter.

I Vietnam kan du ta et semester psykologi ved studiesenteret i Hoi An tilpasset norske studier. I tillegg har kulturstudier et internasjonalt utviklingsstudium her, for og med studenter og forelesere fra hele verden.

Fra høsten 2004 blir det også mulig å studere spansk eller sosialantropologi på stillehavskysten av Nicaragua. Spanskstudiene drar nytte av lokale lærekrefter - og også sosialantropologistudiene konsentrerer seg om nærmiljøet - med fokus på antropologi i Latin-Amerika og Karibia.

Total Damages

Det er ikke gratis å studere i utlandet. Et semester ved et av kulturstudiers studiesentre vil koste deg mellom 26.000 og 27.000 kroner. I tillegg kommer en flybillett på mellom 7.000 og 9.000 kroner. Dette kan imidlertid være mer enn overkommelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer