Stuere stjal juveler for 1,4 millioner

To ansatte ved Kennedy Airport i New York sikret seg en formue for noen dager.

Publisert
Sist oppdatert

To bagasjestuere ved Kennedy Airport i New York er tiltalt for å ha rasket til seg diamanter og andre juveler for 1.400.000 kroner i arbeidstiden, skriver AP.

Juvelene ble forrige uke stjålet fra en forsendelse fra Sveits til Brasil, merket med "high value". En av de tiltalte, en 39 år gammel arbeidsleder, åpnet forsendelsen, og ga tre esker med juveler til sin stuerkollega. Den 51 år gamle stueren skjulte verdisakene i jakken sin, før han gjemte den i et garderobeskap på flyterminalen.

Dermed fikk de aldri glede av tyvgodset. Juvelene ble funnet av etterforskere før de to rakk å smugle varene ut fra terminalen, og nå risikerer de to straffer på inntil 15 års fengsel hver.

Men hvem var "dummest" - tyvraddene som gjemte varene på terminalen, eller avsenderen som merket varene med "høy verdi"?

Hvordan sikrer du flybagasjen din? Her er stuernes beste tips

Det er neppe tyveri som er den største faren for flybagasjen din - SAS surrer for eksempel bort 292.000 kofferter i året viser tall fra i fjor ...


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer