Stuernes pakketips

Publisert
Sist oppdatert

Hva og hvordan pakker du for å få alt frem i en slump og skadefritt.

Hard case er best

Det aller beste er å pakke i en middels stor hard case koffert (hardplast for eksempel). Det er mange på markedet, men Samsonite eller noe av høyere kvalitet er det mest holdbare. Ikke gå for billigste alternativ, men tenk kvalitet. Billigtjas ryker utrolig fort. Stikkordet er gode låsemekanismer, dropp koffertbånd og snorer, de faller av eller hekter seg opp.

Kun klær i bag

Alt annet enn klær har en stor sjanse for å bli ødelagt i en bløt bagg. De er ikke bare mer ømfindtlige, men må gjerne stappes i små glipper blant den andre bagasjen inne i flyet for å utnytte plassen. De kan jo som kjent formes... Hvis du ikke har noe valg, så sørg for at alle knusbare ting blir rullet inn håndklær eller tykt tøy. Ruller du alt tøyet i stedet for å brette det, blir det du legger i midten bedre beskyttet, og du får dessuten plass til mer.

Ikke for tungt

Ikke pakk for mye i én bagg. Det er også lettere å unngå å betale overvekt hvis den er fordelt på to kolli. Bagasjen ryker heller ikke så lett under behandling, samtidig som du tar hensyn til stuerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer