Stuttgart

Publisert
Sist oppdatert

Fakta om byen:

Innbyggertall: 590.000 innbyggere.Fotballstadion: Gottlieb-Daimler Stadion, som er hjemmestadion for bundesligaklubben VfB Stuttgart, er Tysklands fjerde største stadion.Mer informasjon på nett: Turistinformasjonens nettsider

Tre store severdigheter:

Sl-sentrum (opplevelsessentrum), Wilhelma (zoologisk-botanisk hage), mineralbad, Gottlieb-Daimler Stadion,Statsteatret og Mercedes-Benz-museet er de største turistattraksjonene i Stuttgart, regnet i antall besøkende.

Sl-sentrum

Opplevelsessentrum som er enestående i sitt slag i Europa, og som best kan sammenliknes med de tilbudene man får på hotellpalasser som MGM Grand eller Caesars Palace i Las Vegas. Her er det teater, hotell, forskjellige temarestauranter, kino, velværebad, kasino, underholdning, shopping etc. Hit kommer rundt tre millioner besøkende årlig.

Adresse: Plieninger Strasse 100På nett: Sl-Erebnis-Centrum

Mineralbad

Suttgart er det stedet utenom Budapest som er kjent for å ha det største mineralvannoppkommet i hele Europa. I bydelen Bad Cannstatt spruter det daglig opp 22 millioner liter helsebringende mineralvann opp av 19 kilder. I og rundt Stuttgart har du tallrike bad å velge mellom, noen av de største og mest besøkte er Mineralbad Berg, Mineralbar Leuze og MineralBad Cannstatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer