Slik sparer du penger på fotballturen til England

Styr unna de dyre pakketurene

Det kan bli vesentlig billigere om du kjøper fly, hotell og kampbilletter selv.

POPULÆRT REISEMÅL: Liverpool er en av fotballklubbene i England med flest norske supportere. Reiser du til byen en helg det er hjemmekamp, er det nesten umulig å unngå å møte på en nordmann. Foto: Dave Howarth/PA Photos/NTB Scanpix
POPULÆRT REISEMÅL: Liverpool er en av fotballklubbene i England med flest norske supportere. Reiser du til byen en helg det er hjemmekamp, er det nesten umulig å unngå å møte på en nordmann. Foto: Dave Howarth/PA Photos/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år reiser tusenvis av norske fotballfans til England for å se Liverpool, Manchester United, Arsenal og andre lag spille.

Fotballturer til England har blitt stor business, og det er mange som tjener gode penger, spesielt på betalingsvillige nordmenn.

Ikke bare er kampbilletter i seg selv ganske dyre, i hvert fall for de største lagene og oppgjørene. Det er også en del selskaper som tilbyr pakkereiser som de tar seg godt betalt for - kanskje i overkant, vil noen si.

Her får man typisk fly, hotell og kampbillett inkludert, kanskje sammen med transport og annen ekstraservice. Det er en lettvint løsning, og kan på den måten være verdt pengene, særlig hvis dere er en større gruppe som reiser.

Vår erfaring er imidlertid at det blir billigere om du kjøper alt selv.

Hvordan få kampbilletter?

Årsaken til at mange ofte velger en pakkereiseløsning er at det i utgangspunktet ikke er helt rett frem å kjøpe kampbilletter i England.

Du kan ikke helt uten videre gå på en nettside eller i billettluka og kjøpe billetter til deg og dine fire-fem venner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer