Sugerøret som gir deg rent vann - uansett

Genial oppfinnelse redder helsen.

En virkelig fantastisk oppfinnelse. Foto: AquaSafeStraw
En virkelig fantastisk oppfinnelse. Foto: AquaSafeStraw Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du skal ikke skue hunden på hårene, heter det. Og dette ordtaket passer perfekt å bruke når vi tar for oss det geniale drikkesugerøret AquaSafeStraw.

Ved hjelp av dette lille røret, kan du trygt drikke vannet på feriemålet - du kan til og med ta deg en sup fra sølepytten i veien!

Ja, tro det eller ei, men AquaSafeStraw fjerner 99,99 prosent av alle vannbårne bakterier på null komma svisj på grunn av filteret som befinner seg inne i røret. Filteret fjerner ifølge produsenten alle parasitter, cyster, sporer og bakterier helt ned i 0,2 mikroners størrelse. Filteret inneholder ikke klorin eller jod, og kan filtrere 500 liter før det må byttes ut. Den er testet av diverse statlige instanser, blant annet australske NATA.

Reiser du til eksotiske steder, er altså dette en reisedings det er vel verdt å investere i. Da slipper du jakten på butikker der du får flaskevann (som i mange land inneholder mye klor), og du bidrar ikke til forsøplingen plastflaskene utgjør (skremmende mye på verdensbasis).

AquaSafeStraw koster 40 dollar inkludert frakt, altså rundt 270 kroner. Du får kjøpt det her: www.aquasafestraw.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.