Suite for to tusenlapper

Seilet har konferansefasiliteter for inntil 800 personer i Bjørnsonhuset - kulturhuset og konferansesenteret som ligger vegg i vegg med hotellet.

Publisert
Sist oppdatert
Trimrom med utsikt og badstu. Foto: Rica hotel Seilet
Trimrom med utsikt og badstu. Foto: Rica hotel Seilet Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Konferansekapasiteten og nyhetens interesse er nok noe av forklaringen på at Seilet har tiltrukket seg mange gjester siden åpningen, og at flyselskapet Braathens melder om økning i trafikken til Molde Lufthavn etter konferansehotellet åpnet i oktober.

Hotellet har 15 etasjer, to barer hvorav en i toppetasjen og en med plass ute. Flere suiter, trimavdeling med badstu og utsikt, restaurant og 11 møte- og konferanserom. I tillegg til rommene i Bjørnsonhuset som kan ha plass til inntil 800 personer i amfi. Det største lokalet vil nok mange besøkende finne veien til under Jazzfestivalen i Molde i sommer, da dette er et av byens mange konsertlokaler.

Rommene koster fra 695 kroner i sommerens prisliste. For de største suitene er weekendprisen 1.990 kroner per person, og for juniorsuiter betaler du 1.395 per hode.

Kunst for millioner

I fellesarealene finner vi mye kunst. Heisen er dekorert av avisillustratør og kunstner Arne Nøst, i resepsjonen finner vi malerier av Ørnulf Opdahl og lysinstallasjon av Gjertrud Hals, i alle etasjer ser vi bilder av Øyvind Leren. Det er lagt vekt på å bruke lokale kunstkrefter, og på hotellet finnes innkjøpt kunst for syv millioner kroner.

  • Se bildene fra hotellet

  • Tilbake til innledningen

    Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer