Suite for to tusenlapper

Seilet har konferansefasiliteter for inntil 800 personer i Bjørnsonhuset - kulturhuset og konferansesenteret som ligger vegg i vegg med hotellet.

Publisert
Sist oppdatert

Konferansekapasiteten og nyhetens interesse er nok noe av forklaringen på at Seilet har tiltrukket seg mange gjester siden åpningen, og at flyselskapet Braathens melder om økning i trafikken til Molde Lufthavn etter konferansehotellet åpnet i oktober.

Hotellet har 15 etasjer, to barer hvorav en i toppetasjen og en med plass ute. Flere suiter, trimavdeling med badstu og utsikt, restaurant og 11 møte- og konferanserom. I tillegg til rommene i Bjørnsonhuset som kan ha plass til inntil 800 personer i amfi. Det største lokalet vil nok mange besøkende finne veien til under Jazzfestivalen i Molde i sommer, da dette er et av byens mange konsertlokaler.

Rommene koster fra 695 kroner i sommerens prisliste. For de største suitene er weekendprisen 1.990 kroner per person, og for juniorsuiter betaler du 1.395 per hode.

Kunst for millioner

I fellesarealene finner vi mye kunst. Heisen er dekorert av avisillustratør og kunstner Arne Nøst, i resepsjonen finner vi malerier av Ørnulf Opdahl og lysinstallasjon av Gjertrud Hals, i alle etasjer ser vi bilder av Øyvind Leren. Det er lagt vekt på å bruke lokale kunstkrefter, og på hotellet finnes innkjøpt kunst for syv millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer