Superbillige New York-billetter

I høst kan du reise til byen som aldri sover for 3.200 kroner.

Grip sjansen og kom deg til New York i høst. Foto: Ilya Klimanov
Grip sjansen og kom deg til New York i høst. Foto: Ilya Klimanov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om å reise til New York? Da er det i høst du skal dra.

Nå formelig kryr det av billige flybilletter til byen som aldri sover. Har du tid og råd, bør du sporenstreks sette deg ned og planlegge en tur.

Innsidetips til New York

Et kjapt søk på billetter i oktober og november viser at for mellom 3.200 og 3.500 kroner kan du velge og vrake blant billetter med selskaper som KLM, Air France, Northwest Airlines, Virgin Atlantic og Lufthansa. Det er ikke mye penger. Og jo tidligere du bestiller billettene, jo større er sjansen for at du finner rimelige billetter på datoene som passer deg.

Her er noen eksempler fra Oslo (det koster litt mer å fly fra andre byer i Norge):

- 19.-26. oktober med Northwest Airlines: 3.188 kroner hos restplass.no- 24. november til 3. desember med Air France: 3.287 kroner via selskapets nettside- 8.-16. november med KLM: 3.292 kroner hos restplass.no - 12.-19. oktober med British Airways: 3.510 kroner via selskapets nettside

Billige New York-hoteller

Direkte med Continental

Alle de overnevnte flyreisene har en mellomlanding. Det eneste selskapet som flyr direkte til New York fra Norge, er Continental Airlines, som flyr fra Oslo. Hvis du vil slippe mellomlanding, og komme deg til New York på bare ni timer, koster det fra 4.094 kroner. Det er jammen ikke galt! (Priseksempelet er hentet fra Continentals nettsider - utreise 9. november, hjemreise 19. november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.