Supermodellenes hangout i Barcelona

BARCELONA: Mote- reise og interiørmagasiner verden over har gått bananas i sine omtaler av Hotel Arts i Barcelona. Beste europeiske hotell, beste businesshotell og beste vinhotell er noen av de 29 utmerkelsene hotellet har fått. DinSide Reise har vært her. Se bildene av toppsuiter, havene og bassenget.

Publisert
Sist oppdatert

I det drosjen kjører inn i Carrer de la Marina helt nede ved stranden i Barcelona, møter vi mercedeser og BMWer med sotete vindusglass. Ved inngangen iler en piccolo til og åpner døren og geleider meg inn i underetasjen. Etter et raskt sekund i en glitrende heis entrer jeg Hotel Arts veldige lobby. Her er det ikke spart på effektene.

So sexy it hurts

- Det har kjøpt inn kunst av katalanske samtidskunstnere som for eksempel Xavier Grau, Matoero, Vilagrasa og Miguel Rasero, sier Rosemary Trigg, informasjon- og publisitetsdirektør ved Hotell Arts.

– I suitene og i lobbyen er det malerier, og på gjesteværelsene er det litografier.

De store maleriene er akkompagnert av strømlinjeformede stoler, enorme vaser med orkideer og veldige lysekroner. Fra de store panoramavinduene ut mot terrassen og svømmebassenget strømmer sola inn. Rundt omkring svinser det chanelkledde japanere med fjollete bøttehatter, på de små bordene med oppkobling mot nett, faks og telefon hamrer kvinner i minimale drakter energisk på sorte laptoper, og det klinker muntert i glass og flasker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer