Superpopulær Star Wars-utstilling

Utstillingen Star Wars: Where science meets imagination går sin seiersgang i USA, men nå er det snart slutt. Se videoen!

Publisert
Sist oppdatert

Er du en Star Wars-fan? Da bør du planlegge en USA-tur i sommer.

Det er nemlig snart siste sjanse til å se utstillingen Star Wars: Where science meets imagination. Og nå er jo dessuten dollarkursen rekordlav.

Se video lenger ned i artikkelen.

Denne utstillingen har siden oktober 2005 gått sin seiersgang og blitt vist på forskjellige tekniske museer rundt i USA. Akkurat nå befinner utstillingen seg i The Franklin Institute Science Museum i Philadelphia, men 4. mai pakkes den sammen, før den settes opp igjen i Science Museum of Minnesota, i Saint Paul. Her skal den vises fra 13. juni til 24. august. Så er det slutt.

Utstillingen, som er laget av Museum of Science i Boston, viser frem kostymer og rekvisitter som ble brukt i Star Wars-filmene, men hovedfokuset er å vise teknologien bak George Lucas verdenskjente filmer.

Her kan du blant annet se C-3P0, R2-D2, Darth Vader hjelmen fra Revenge of the Sith, og kostymene til Princess Leia, Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi, for å nevne noe.

I tillegg kan du bli med på en 4 1/2 minutter lang virituell reise ut i verdensrommet i en tro kopi av Millennium Falcons cockpit. Lyd, lyssetting, vind og ristende seter gjør opplevelsen ekstra livaktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer