Surf hos SAS i 2004

Lufthansa er i gang, British Airways kommer etter i februar. Neste år skal det være klart for SAS og Japanese Airlines.

Publisert
Sist oppdatert

Selskapet Connexion by Boeing leverer systemer for nettilgang om bord i fly. Lufthansa og British Airways er først ute. Lufthansa er allerede i gang, mens BA starter opp sin prøveperiode i februar. Leverandøren melder at også SAS og Japanese Airlines har planer om oppstart - i 2004.

Tidlig neste år?

SAS bekrefter at de har en intensjonsavtale med Connexion by Boeing.

- De nordiske regionene er av de mest utviklede på IT. Det betyr at muligheten for å kommunisere lett også i luften rangerer høyt blant passasjerenes forespørsler, forklarer Jens Willumsen, markedsførings- og produktansvarlig i SAS, i en pressemelding.

Både PCer og PDAer skal kunne benyttes når systemet innføres på enkelte langdistanseflygninger hos SAS. Men SAS er altså ikke først ute med nyvinningen.


Verktøy for reiselyst

Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer