Sutera Harbour - Kota Kinabalu

Sutera Harbour har alt kravstore feriegjester drømmer om. Eller hva sier du til en flombelyst 20-hulls golfbane for kveldsgolf?

Publisert
Sist oppdatert

Luksuskomplekset Sutera Harbour ligger lekkert plassert rett ved Sør-Kina-havet, ti minutter fra Kota Kinabalu, den største byen i Borneo. Hele komplekset består av tre deler: Pacific wingMagellan wingog Marina og country clubDet er de to førstnevnte som huser gjestene, butikkene, barene og de utallige restaurantene, mens klubbhuset huser en rekke av treningsfasilitetene.

Stort - og flott

Fordelt på de to vingene er det til sammen 956 rom, og selv de minste rommene har svært god standard. Av de to vingene er Magellan hovedsaklig beregnet for vanlige turister, mens Pacific-vingen heller mer mot de forretningsreisende. Selv om det ikke tar mer enn fem minutter å gå fra den ene vingen til den andre er det utrolig nok satt opp minibusser som kjører skytteltrafikk mellom kompleksene. Standarden er uansett like høy i begge vingene - en annen fordel er at du kan sette alle regninger på rommet, uavhengig av hvor på komplekset du befinner deg. I praksis er det derfor bare å la lommebok og kredittkort ligge igjen i safen.

Skroll ned for mer.

De har alt

Vårt rom på Pacific-vingen minnet mistenkelig om rommet på Mutiara i Kuala Lumpur. Relativt stort og luftig og inneholdende alt du trenger. Rommet var imidlertid ikke like strøkent, bra bevares, men til sammenligning manglet det litt av den siste finishen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer