Flymat:

Svarer etter dette

Veganske Kris Chari fikk banan-sjokk i lufta. Nå forklarer flyselskapet hva som har skjedd.

FINT SKAL DET VÆRE: Banan og sjampis kan være en grei frokost, men Japan Airlines-passasjeren Kris Chari ble ikke overbevist. Foto: FlyerTalk
FINT SKAL DET VÆRE: Banan og sjampis kan være en grei frokost, men Japan Airlines-passasjeren Kris Chari ble ikke overbevist. Foto: FlyerTalk Vis mer
Publisert

Hadde du blitt skuffet over å få en banan til frokost i lufta?

Veganeren Kris Chari ble i hvert fall ikke imponert da han fikk servert nettopp en banan på Japan Airlines-flyet fra Jakarta i Indonesia til Tokyo i Japan nylig.

Chari la ut om det stusslige måltidet på flyforumet FlyerTalk - og det tok ikke lang tid før bildet av den enslige bananen gikk verden rundt.

Dette sier flyselskapet

Kris Chari hadde forhåndsbestilt et vegansk måltid, og skrev på FlyerTalk at han før takeoff fikk bekreftet av kabinpersonalet at han skulle få en vegansk frokost - og at banan sto på menyen.

Men da bananen kom pent anrettet på en porselenstallerken, gikk det opp for ham at den gule frukten utgjorde hele måltidet:

«Da hun serverte banen etter at flyet hadde tatt av, trodde jeg først at det bare var en veldig skuffende forrett, men det viste seg faktisk å være hele måltidet. Det var en skikkelig god banan - en av de beste jeg har smakt noensinne - men den hadde nok gjort seg bedre som snacks», skrev han.

Chari lurte også på om dette var typisk på Japan Airlines sine flyginger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer