Svarer etter klagestorm

Store booking-problemer også i år.

NEDTUR: Oslofjordens Friluftsråd opplevde problemer da de åpnet for bestilling av sine kystledhytter. Foto: Skjermdump
NEDTUR: Oslofjordens Friluftsråd opplevde problemer da de åpnet for bestilling av sine kystledhytter. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Tirsdag denne uka var det klart for bookingstarten til friluftsrådet. I forkant kom følgende beskjed fra Oslofjordens Friluftsråd:

- Endelig kan vi vise fram våre nye nettsider, som også inkluderer et rykende ferskt bookingsystem for kystledhyttene. Det gamle systemet var ikke godt nok dimensjonert for det store trykket på åpningsdagen for booking, lød beskjeden på friluftsrådets hjemmeside.

Men booking-starten gikk ikke etter planen, melder lokalavisa Øyene, som også omtalte saken først.

- Helt håpløst

Personene som satt klare for å bestille hyttene fikk ikke bestilt noe som helst. Ifølge lokalavisa skapte det en rekke reaksjoner i kommentarfeltet på Friluftsrådets Facebook-innlegg:

- Dette er jo helt håpløst, hvert år. Når kan vi forvente at det blir mulig å bestille, lurte en annen på.

- Gratulerer med latterlig dårlig nettside. Så flaut, skrev en annen.

Men det var også mange som viste sin sympati og satt pris på at de fikk informasjon på Facebook.

- Vi beklager. Vi har tekniske problemer med vårt nye bookingsystem og stenger ned all booking inntil leverandøren har funnet feilen. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet mer. Nytt tidspunkt for bookingåpning vil bli annonsert i god tid, skrev friluftsrådet på Facebook.

- Mange var frustrerte

DinSide har kontaktet kystledansvarlig i Oslofjordens Friluftsråd, Stine Greni, som kommer med følgende forklaring.

- Det stemmer at bookingåpningen for hyttene i Kystled Oslofjorden ikke gikk som forventet på tirsdag. Vi stengte ned systemet i løpet av kort tid og ingen fikk bestilt kystledhytte.

JOBBER MED SAKEN: - Ny dato for bookingåpning annonseres på nettsidene våre, i sosiale medier og i e-post til alle Oslofjordvenner. Foto: Oslofjordens Friluftsråd
JOBBER MED SAKEN: - Ny dato for bookingåpning annonseres på nettsidene våre, i sosiale medier og i e-post til alle Oslofjordvenner. Foto: Oslofjordens Friluftsråd Vis mer

Hun legger til at systemleverandøren deres har satt alle ressurser på saken, og de tror at de har funnet feilen.

- De jobber med å teste hypotesen, og vi vil så fort det lar seg gjøre komme med informasjon om ny dato for booking-åpning. Denne annonseres på nettsidene våre, i sosiale medier og i e-post til alle Oslofjordvenner. Mange var frustrerte og fortvilte da sidene hang, men vi opplevde i alle hovedsak at brukerne er forståelsesfulle da det som skjedde var utenfor vår kontroll.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer