Gran Canaria

Svartelister sydenlegen

Les Anne Joruns elleville opplevelse da hun fikk corona.

PRISSJOKK: Anne Jorun Gimstad fikk sjokkregning etter et kort besøk hos legen i Puerto Rico. Nå er legekontoret svartelistet hos forsikringsselskapet.
PRISSJOKK: Anne Jorun Gimstad fikk sjokkregning etter et kort besøk hos legen i Puerto Rico. Nå er legekontoret svartelistet hos forsikringsselskapet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske sydenturisten Anne Jorun Gimstad gikk til legen på Gran Canaria for å få sjekke om hun virkelig var smittet av corona. Da hun kom ut igjen fra legekontoret hadde hun betalt en regning på hele 10 400 kroner.

Nå slår forsikringsselskapet Gjensidige alarm og advarer norske reisende mot å benytte den aktuelle reiseklinikken i Puerto Rico på Gran Canaria.

Forsikringsselskapet mener at en rekke av skadesakene de får på bordet skyldes overbehandling og for høye regninger.

Lege Deepa Kiran Kumar Serai, som driver Clinic Diamond International, svarer på kritikken nede i saken.

- Blir syk etter legebesøket

- Det siste halve året har vi fått meldt flere skader fra kunder som har besøkt klinikken med forholdsvis «milde» sykdommer og er lokket og «truet» til å komme igjen og igjen på klinikken for å til slutt ha betalt titusenvis av kroner for ingenting. I noen tilfeller er dette så sårt for kundene, at de nærmest blir mer syk etter et eller flere besøk ved denne klinikken, sier kommunikasjonssjef Arne Voll i Gjensidige til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer