Svartelistet på livstid

Laget kvalm - nå er han ikke lenger ønsket.

BANNLYST: En skotte er uønsket på Jet2s flyginger etter han skal ha oppført seg upassende på en reise. Foto: Nicholas.T.Ansell/NTB
BANNLYST: En skotte er uønsket på Jet2s flyginger etter han skal ha oppført seg upassende på en reise. Foto: Nicholas.T.Ansell/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En britisk mann må se langt etter å reise med flyselskapet Jet2 etter at han oppførte seg upassende på en reise mellom Glasgow i Skottland og Tenerife i Spania.

Det skriver nettstedet GBNews.

Svartelistet på livstid

Mannen skal ha drukket seg full på vodka og deretter vært aggressiv mot barn og skremt dem. I tillegg beskyldes skotten for å ha urinert i kabinen, noe som førte til at piloten valgte å nødlande i Faro i Portugal for å fjerne mannen fra flyet.

Administrerende direktør i Jet2, Phil Ward, omtaler skottens oppførsel som «helt skammelig» og sier til GBNews at flyselskapet skal sørge for at mannen betaler deres utgifter etter hendelsen.

- Vi ønsker å beklage til alle våre kunder om bord og våre kolleger som ble påvirket av hendelsen. Som et familievennlig flyselskap, har vi nulltoleranse for slik oppførsel og vi ønsker å takke portugisiske myndigheter for deres assistanse, sier han.

Samtidig gjorde Ward det klart at skotten er svartelistet fra Jet2-fly på livstid.

- Vi har en travel sommer foran oss og sikkerheten og trivselen til alle om bord på våre flyginger, er viktig. Denne hendelsen bør virke som en sterk advarsel til alle som mener det kan være akseptabelt å oppføre seg på en uakseptabel måte om bord på en av våre flyginger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.