Svensk design på Mallorca

Svenske designhotellet rykker inn i Palma på Mallorca.

Publisert
Sist oppdatert

Et palass fra 1500-tallet er et av de siste tilskuddene til Palmas voksende hotellpalett. Svenske eiere har gjort om palasset til et 41-roms stort hotell i hjertet av Palmas gamleby, og åpnet for første sesong i sommer.

Gotikk

Svensk renhet er blandet med spansk gotikk til en blanding vi ikke forbinder med charterdestinasjonen Mallorca. Hotel Tres åpnet 1. juni, og drives av svenske Pia Frodelius. Palasset som huser hotellet ble bygget i 1576, og fortsatt kan du nyte mange av de originale detaljene mellom nymotens designelementer. Hotellet består av to bygninger som knytes sammen med trapper og broer, og fra takterrassene er det uhindret utsikt mot katedralen. I den nye delen av bygget er skandinavisk stil dominerende.

Priser fra 160 euro for dobbeltrom, inkludert frokostbuffet.

Ekstern lenke:

 • Hotel Tres
 • Se flere bilder fra Tres
 • Trendy Puro

  Hotel Tres er imidlertid ikke det første i gamlebyen i Palma som har fått inn svenske stilguruer. I april åpnet Hotel Puro med 26 svenskdesignede rom, og hotellet har for lengst blitt utropt til trendkjendisenes nye Mallorca-hang out av verdens glossy magasiner. Det er svenske Mats Wahlström som eier Puro, hotellet som beskriver seg selv som hotellet for moderne bohemer. Her kan du hvile på puter sydd av indiske sarier, og lese i lys fra lamper med skjermer av fuglefjær. Hotellet ligger ved La Lonja.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer