Svensk sekunda til prima pris

Kjøp svensk glass og keramikk til opptil halve prisen, på fabrikkenes annensorteringsutsalg.

Publisert
Sist oppdatert

Her hjemme har vi Porsgrunns Porselensfabrikk og Magnor og Hadeland Glassverk. Svenskene har et tyvetalls glassverk og keramikkverksteder som produserer alt fra stengodsserviser til krystallfigurer, bruks- og kunstglass. Tar du turen til fabrikken, kan du gjøre gode kjøp av annensorteringsprodukter.

Vi har sjekket hvor du finner annensorteringsutsalg, hva du får kjøpt der, og hvor mye billigere det er å kjøpe sekunda varer på verket, i forhold til fullpris i svenske butikker. Vi har også gjort en pristest på utvalgte produkter som du også finner i norske butikker.

Tett i tett i Småland

Du finner mange av de svenske glassverkene konsentrert rundt Glasriket i Småland. Innenfor en rekkevidde på 10 mil, ligger i alt 15 glassverk – de fleste innenfor en omkrets på 5 mil. Alle glassverkene selger annensorteringsvarer – og bare annensortering – i tillegg til utgående produkter. Med rabatter på mellom 25-40 prosent, er mulighetene gode til å gjøre et røverkjøp.

Her finner du annensorteringsutsalg av svensk glass og keramikk.

Annensortering

Hva kan du egentlig forvente deg, dersom du tar turen til et annensorteringsutsalg i Sverige? Annensortering, eller sekunda varer, er artikler med diverse skjønnhetsfeil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer