Svensk vinter

Heiskortene er generelt litt billigere i Sverige enn i Norge, og sammen med mye annet billig som vi nordmenn liker å handle med oss fra svensketuren, blir det ekstra hyggelig.

Publisert
Sist oppdatert

Svenske fjell kan være en mulighet dersom norske skisteder ikke kan tilby det du er ute etter hva gjelder pris, overnatting eller annet. Men svenskene har også vinterferie på denne tiden, fra uke sju til ti, så vær oppmerksom på at det kan være trangt om plassen enkelte steder.

Vi har sjekket mulighetene for overnatting i vinterferien på noen populære svenske skisteder, og selv om du nærmest kan glemme å finne overnatting på det mest populære – som er Åre – så er det fremdeles muligheter for eksempel i Sälen eller Idre Fjäll.

- I uke ni har vi kun to store hytter ledig, men i uke ti finnes det ennå godt om ledige steder, får vi opplyst ved Idre Fjäll booking.

- Det er utrolig bra booket, og det kan være vanskelig å få tak i de mest attraktive stedene, men det er bare å ringe eller sjekke vår internettside. Vi har over 16.000 senger i Sälen, så selv om du kanskje ikke kan velge og vrake, er det muligheter. Husk også at selv om du får nei den ene dagen, kan det hende at det har dukket opp noe noen dager senere, sier Nicklas Sjögren i Sälen booking.

I Sälen kan du få en firesengs hytte fra 6.000-7.000 svenske kroner uken. En firesengs leilighet ved heisen i Idre Fjäll koster fra 5.250 svenske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer