Svenske jagerflyvere finner opp ekstremsport på nytt

- Ikke gjør dette hjemme, skriver de.

IKKE PRØV DETTE HJEMME: Hva er så ekstremt med dette? Foto: Youtube
IKKE PRØV DETTE HJEMME: Hva er så ekstremt med dette? Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå skal "alle" sykle Birken, prøve Triathlon eller løpe New York Marathon. Ekstremsport har blitt status, og oppfinnsomheten er stor. I sommer skrev vi om dumme/fulle/uforsiktige sydenturisters sommerfarsott, balconing. Dagens videosnutt kan fort ansees å havne i samme smarthets-kategori.

Dette svenske stuntet, foreviget på video, og massedistribuert via Youtube, er noe av det særeste vi har sett på en stund. IKKE PRØV DETTE HJEMME, advarer den eller de som har klippet sammen videoen. Det er sjelden lettere å underskrive på dette utsagnet enn her. Heldigvis er det nok de færreste som noen gang får sjansen til å prøve dette.

Svensk forsvars glansøvelse?

Etter sigende skal det være medlemmer av det svenske luftforsvaret som benytter vinterskumringen til å gjennomføre noe vi antar er svært uautorisert (mis)bruk av forsvarsmateriell. Dette har vi på ingen måte fått bekreftet, men som tidligere nevnt: Tilgangen til jagerfly er nok en smule begrenset.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer