Svenske UDs reiseadvarsler

Advarsler fra svenske myndigheter.

Publisert
Sist oppdatert

Listen er oppdatert 20. mars 2003

[Ugjyldig objekt (NAV)]


Nye oppdateringer:

Bahrain: På grunn av den kritiske sikkerhetssituasjonen fraråder svenske UD reiser til Bahrain.
Filippinene: Med hensyn til de rådende sikkerhetsforhold i deler av Filippinene, med flere tilfeller av kidnappinger samt bombeattentat, fraråder svenske UD reiser til Mindanao. Videre frarådes du å besøke øde beliggende turiststeder. Alment anbefales det å utvise større forsiktighet i landet som en helhet.
De forente arabiske emirater: På grunn av den kritiske sikkerhetssituasjonen fraråder UD fra reiser til De arabiske emirater.
Irak: Du frarådes mot å reise til Irak, og de som befinner seg i landet oppfordres til å forlate det.
Israel: På grunn av hendelsesutviklingen i Israel, frarådes du å reise hit. De som ikke nødvendigvis må være igjen anbefales å forlate landet.
Jemen: UD fraråder reiser til Jemen, og anbefaler de som befinner seg i landet å forlate det.
Jordan: Med hensyn til de spente forholdene i området, frarådes du å reise til Jordan. Svenske borgere som ikke nødvendigvis må være igjen, oppfordres til å forlate landet.
Kuwait: Du frarådes å reise til Kuwait/oppfordres til å forlate landet.
Libanon: På grunn av den kritiske sikkerhetssituasjonen fraråder svenskene deg å reise til landet, og oppforder de som befinner seg der til å forlate landet.
Oman: På grunn av sikkerhetssituasjonen fraråder svenske UD reiser til Oman.
De palestinske områdene: På grunn av den alvorlige hendelsesutviklingen fraråder UD reiser til Vestbredden og Gaza. De som ikke nødvendigvis må være igjen, anmodes om å forlate Vestbredden og Gaza.
Qatar: På grunn av den kritiske sikkerhetssituasjonen fraråder UD reiser til Quatar.
Saudi-Arabia: På grunn av den kritiske sikkerhetssituasjonen fraråder UD reiser til Saudi-Arabia.
Syria: På grunn av den kritiske sikkerhetssituasjonen fraråder UD reiser til Ayria, og de som ikke nødvendigvis må være igjen, bes forlate landet.
Tyrkia: På grunn av den kritiske sikkerhetssituasjonen fraråder svenske UD reiser til sydøstre Tyrkia.

Stående reiseråd:

Elfenbenskysten: Advarer mot reise hit på grunn av politiske uroligheter, og oppfordrer svensker som befinner seg I området til å forlate landet.
India: Du frarådes å reise til de indiske områdene Jammu og Kashmir, Himachal Pradesh, Punjab og Gujarat, og de vestre delene av Rajastahn.
Liberia: Du advares mot reise hit på grunn av den spente situasjonen i området.
Pakistan: Advares mot reise til Pakistan.

Du frarådes også å reise til disse landene og stedene: Nepal, Afghanistan, deler av Makedonia, samt Presevo-området i sydøstre Serbia, Jerusalem, de russiske republikkene i nordre Kaukasus, Salomonøyene og Venezuela.

  • Sjekk reiserådene selv, på svenske UDs internettsider.

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer