Svenskene leder priskrigen

Etter ukevis der norske reiser har ligget på pristoppen, har svenskene denne uken tatt kål på de norske reiseselskapene. Aller billigst er det fra Stockholm, men selv fra Norge er prisene til å leve med om du lengter etter en siste varm uke før vinteren. Følg med selv i Restplassoversikten.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hallelujadagene for norske turister nærmer seg en slutt for denne gang. Etter seks, syv uker med priser under tusenlappen, slipper du ikke så billig denne uken. Planlegger du en senferie, finner du den oppdaterte oversikten her.

Norske priser fra 1.595,-

Sjansene er gode for at du kan finne en strand for deg selv i disse dager. Foto: Stian
Sjansene er gode for at du kan finne en strand for deg selv i disse dager. Foto: Stian Vis mer

De beste norske prisene finner vi denne uken fra Trondheim. 1.595 for en uke på Mallorca med hotell er slett ikke dyrt. Aberet er at det er skikkelig seint på sesongen nå, og at du nok ikke bare bør satse på shorts og bikini i bagasjen. Hetere er det nok i Tunisia og i Egypt, som også er med på ukens oversikt over de ti billigste fra Norge.

 • Billigreiser fra Norge
 • Billigere fra Sverige

  Det er absolutt overkommelig å reise fra Stockholm om du bor på Østlandet. Fra Oslo går det for eksempel tog. Du slipper unna med billettpriser fra 379 kroner en vei, og har langt flere reisemål og prisalternativer å velge i. Aller billigst får du fem dager i Praha. Riktignok uten hotell, men 595 svenske kroner er likevel meget rimelig. (Tilsvarer omkring 490 norske med dagens kurs.)

  Nå har også de tradisjonelle sydenreisene blitt billigere fra Sverige. Med utreise fra Göteborg, slipper du unna med priser fra 1.195 SEK (983 kroner).

 • Svenske superkupp
 • Fergereiser frister

  Er du lei av sangria, sol og sand, er du kanskje mer klar for en fergereise som innledning til snart forestående julebordssesong. DFDS klasker til med to for en tilbud til Newcastle (utreise fra Kristiansand). Fra 610 er oppgitt pris for to personer på Minicruise. Men merk: Båten ligger kun fem timer i havn i shoppingbyen Newcastle.

  To for en får du også hos Colorline på utvalgte avganger i oktober. Tilbudet gjelder turer med Color Festival mellom Oslo og Hirtshals. Pris: 380 kroner. Billettene må bestilles på nett.

 • Mer om fergereiser
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer