Sverige billigste campingland

Planlegger du campingferie i sommer, er Sverige det rimeligste alternativet. Italia krever mest av lommeboken.

Publisert
Sist oppdatert

Det er tyske ADAC, norske NAFs søsterorganisasjon, som fastslår dette. De har gjennomført en prisundersøkelse på campingkostnader i 12 europeiske land, og funnet at vårt søsterland er det mest prisgunstige campinglandet i år.

Hva koster det

Ikke bare sparer du tid og penger på bensin, men du sparer også gode penger på overnattingen dersom du velger Sverige som campingdestinasjon i år. Prisforskjellene mellom dyreste og billigste campingland er relativt drøye; mens du i gjennomsnitt betaler 161 norske kroner for overnatting med vogna i Sverige, må du ut med 258 NOK i Italia.

Tyskland følger Sverige hakk i hel, med en døgnpris på 163 norske kroner. Som gode naboer med Danmark, kan det være interessant for oss nordmenn å vite at dette ikke er noe billig land å parkere bobilen; 236 norske kroner koster det å være norsk campingturist i dejlige Danmark.

Men som du kan se av listen, kan prisene variere mye.

Prisene i oversikten inkluderer en natts leie av oppstillingsplass på campingplass av mellomstandard, to voksne og ett barn, strøm, varmdusj for tre, samt tilleggsavgifter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer