Sverige

Fra eventyr til dyr og badeland. Her er noen av Sveriges mest populære tilbud til barnefamiliene.

Publisert
Sist oppdatert

Liseberg

Årets nyhet i Sveriges mest populære fornøyelsespark er Kanonen; en ny berg- og dalbane med skikkelig kanonstart som dytter opp i en fart på 75 kilometer i timen på tre sekunder.

Her er all slags tivoliunderholdning, fra kjørende forlystelser til spill og underholdning.

Sesong: 23. april til 9. oktober. Julemarked fra 18. november til 23. desember.

Priser:Entré voksen: 60 svenske kroner.Entré barn: 60 svenske kroner for alle over sju år. Gratis inngang for alle under sju år.

Tillegg for attraksjoner: Ja. Kjørepass koster 295 SEK (fri kjøring i alle attraksjoner, samt et besøk i spøkelseshotellet Gasten), eller 265 SEK (fri kjøring, men spøkelseshotellet er ikke inkludert). Det finnes også andre billetthefter/kuponger o.l.

Hvor: Göteborg.

    Ekstern lenke: Parkens nettside

Skansen

Friluftsmuseum med dyrepark for nordisk fauna; et Sverige i miniatyr. Eget område med aktiviteter for de minste; Lill-Skansen. Her kan man også få klappe lam, geiter og minigrisunger. Det er rundt 70 arter i dyrehaven; elg, bjørn, ulv, sel, m.fl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer