Sverige

Du finner de fleste svenske utleiefirmaene på Stugguiden.se.

Publisert
Sist oppdatert

Det er uttallige feriehusformidlere i Sverige. DanCenter er en av de store feriehusbyråene som også har utleieobjekter i Sverige. I tillegg finnes det mange andre svenske utleieformidlere, som opererer både på lokalt og nasjonalt nivå. Stugguiden.se er en idealistisk nettjeneste som gir deg oversikten over utleieformidlere.

Det finnes over 18.000 svenske hytter som er til utleie, både sommer og vinter. 16 utleieformidlere opererer på nasjonalt nivå, og enda flere på lokalt nivå. Her er noen nasjonale utleiere, med varierende antall utleieobjekter:

fritiden.se1.075 hytter, hus og leiligheter i Sverige, samt et tredvetalls i utlandet; Frankrike, Spania og USA, i tillegg til Norge. Priseksempel: Hytte ved Smålandskysten på 60 kvadratmeter og med plass til seks, for 3.000 svenske kroner uken i høysesong. "Torp" mellom Lysekil og Smögen på 60 kvadratmeter med fire sengeplasser, for 3.600 svenske kroner per uke. Prisene på denne nettsiden er litt omstendelig å finne, ettersom du må klikke deg inn på hvert objekt for å sjekke, og da er det gjerne kun telefonnummer for bestillingsforespørsler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer