Svi av energi på lekeland

Familien på fire slipper unna med 180 kroner for alle mann i Havanna Lekeland i Sandnes, men må ut med 350 kroner på Hoppeloppeland i Bærum eller Tromsø ...

Publisert
Sist oppdatert

Det er langt fra alle som reiser bort i påsken; undersøkelser fra SSB viser at kun en av åtte bruker påskeferien til å reise bort. Og med ungene hjemme en hel uke er det en god del energi som skal svis av.

Om ikke skiføret er det helt store der du bor, og kanskje gatene ikke er helt sykkelklare ennå - så kan museer, badeland eller lekeland være en mulighet til å få aktivisert poden.

Se her for oversikt over norske badeland

180 eller 350 kroner?

Vi har prissjekket 19 av landets lekeland, og prisforskjellene er store. Vår familie på fire slipper unna med 180 kroner for en dag på lekeland i beste fall, men må ut med 350 kroner i verste fall. Mye av prisforskjellen ligger i lekelandenes forskjellige prising av voksne. Mens lekelandene med den rimeligste familieprisen har gratis inngang for voksne, tar de dyreste også betalt for foresatte - og de tar endog samme pris for voksne som for barna.

Gjør et regnestykke ...

Om du har flere mulige lekeland i ditt nærområde, som alle er like aktuelle, kan det være lurt å sjekke hvilket som blir billigst for akkurat din familie. Mens noen lekeland slipper de minste inn gratis, tar andre betalt også for de yngste. Og med forskjellene i foreldrebetaling eller ikke på de forskjellige stedene, kan du lett få ganske forskjellige regnestykker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer