Svøm fra øy til øy i ferien

Hva med et svømmeeventyr i ferien? Et britisk selskap arrangerer svømmeferier for den som er lei av ordinære helgeopplevelser.

Svømmeferie Illustrasjonsbilde: Kjersti Djupvik Foto: Kjersti Djupvik
Svømmeferie Illustrasjonsbilde: Kjersti Djupvik Foto: Kjersti Djupvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Ferger er for pyser - la oss svømme!"

På nettsidene til SwimTrek levnes ingen tvil om hva vi vil begi oss ut på om vi velger denne ferieformen. Selskapet hevder å være Europas eneste svømmetur-selskap, og det skulle ikke forundre oss om dette er sant. Det kan umulig være stort nok marked for mange sånne selskaper.

Hva er så en svømmeferie? Det sier seg nesten selv - deltakerne inntar det våte element og tar seg frem for egen muskelkraft fra sted til sted, øy til øy. Antrekk er valgfritt - noen velger våtdrakt, andre nøyer seg med badetøy, samt å smøre kroppen med fett. Selskapet organiserer følgebåt, transport av bagasje og hotellbooking, og tilbyr både ukesturer og weekendturer.

Skroll ned for mer.Det londonbaserte selskapet velger først og fremst varme destinasjoner for sine turer.

KykladeneGresk øyhopping på nye måter er et av valgene. Utgangspunktet er Naxos, og svømmeturene inkluderer flere små naboøyer som Koufonissi, Schinoussa, Iraklia, Paros og Antiparos. Dessuten er det flere vandreturer inkludert i opplegget, blant annet kan du bestige Mt. Zeus, Kykladenes høyeste fjell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer