Sy pakkereisen selv, reis mye billigere

10.000 kroner spart på å gjøre reisebyråjobben fra stua.

Publisert
Sist oppdatert

Småbarnsfamilier må ofte ut med en liten formue når de skal på ferie. Men med noen grep sparer småbarnsfamiliene tusener av kroner på å fikse feriemora selv fremfor å kjøpe pakkereise fra charterselskapene.

Halv pris

Vi bestilte høstferie for en familie med tre barn i alderen 3-12 år. Turen gikk til Mallorca; Balearene - slyngøyene når man oversetter det til norsk - er et populært reisemål og utbudet av reiser er stort. Billigste chartertur fikk vi hos Star Tour og den kostet 19.870, men når vi kjøpte billetter hos lavprisselskapet Sterling og booket feriehus hos et spansk selskap kostet ferien 9.354 kroner. Dermed fikk vi spart inn 10.516 kroner i forhold til Star Tours tilbud.

Ferieoppskriften

DinSide fant at det å gjøre reisbyråjobben selv er billigst. Vi sjekket flypriser hos flere selskaper, men de billigste billettene fant vi hos Sterling som tilbød billetter til 5.015 kroner. Deretter søkte vi etter leilighet/hus på Google og fikk opp mange gode tilbud hos Homeholidays.com. Vi falt for et hus med fem værelser og balkong som kostet 500 euro, tilsvarende 4.339 kroner, og kontaktet huseieren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer