Syd-Europa under 1.000-lappen

Bestiller du nå, kan du komme deg tur/retur Malaga, Alicante, Nice og Paris for under 1.000-lappen fra mars og utover. Vil du reise nå, gjør du de beste kjøpene til over Atlanterhavet.

Publisert
Sist oppdatert

Lavpris ruteflyselskapene omfavner Skandinavia – til stor glede for kalde nordboere. Men det er først om en måned. For deg som ønsker å reise nå, kan vi her presentere denne ukens reisekupp.

Informasjonen som er presentert i denne artikkelen, er innhentet 7. februar 2002. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg kontinuerlig oppdatert med vår Restplassliste.

Svenskene billigst

Vinterferietider fordyrer reiser fra Norge. Er du på utkikk etter litt rimeligere reiser enn hva norske charterselskaper kan tilby kommende uker, er rådet å reise fra Sverige. Her får du reiser til steder som Mallorca, Kypros og Algarve for under 2.500 svenske kroner – som tilsvarer rett i overkant av 2.000 norske kroner.

Billigste sydenreise vi har funnet fra Sverige, er en uke på Mallorca for 2.095 svenske kroner, med bosted inkludert og avreise fra Stockholm. Togreise t/r den svenske hovedstaden koster fra 614 norske kroner. Dermed kommer denne turen på til sammen 2.333 norske kroner.

Har du to uker å avse, kan det kanskje friste med to uker på Kypros for 2.300, eller to uker på Madeira for 2.500 norske kroner?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer