Syden eller storby? Her er de billigste reisene

Enten du vil til en av Europas storbyer, eller heller ønsker deg til Syden. Her får du oversikt over billige reiser og gode tilbud akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

Restplasser til lavpris finner du lettest på DinSides restplassoversikt. Vil du oppdateres også når du ikke er på nett, kan du be om varsling på SMS.

Tromsø leder!

Unormalt nok; ukens aller billigste charterreise går fra Tromsø. Reisemål for de to ukene er Gran Canaria, og du må reise allerede i dag. Det er ganske unormalt at Tromsø leder lavpriskrigen, og ser vi nedover listene må vi nok anta dette for å være et blaff. Det er fortsatt slik at de fleste og billigste reisene går ut fra Oslo. Med i oversikten har vi også reiser fra Ålesund, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Billigste charter fra Norge nå

Dette er imidlertid ikke priser som setter blodet hos lavprisjegeren i kok; 1.995 er laveste billett ut av landet med charterfly om du handler denne uken, men ikke la deg forundre om du finner restplasser som koster flerfoldige tusen. Det er også slik at vinterfeiren nærmer seg, noe som viser seg i høyere priser.

Klikk her for å finne ut når det er skoleferie i ditt fylke?

Vil du ha større utvalg av reiser, lønner det seg denne uken å krysse av for reiser fra utlandet i restplassoversikten. Da får du med lavpristurer fra Sverige også. Laveste pris i skrivende stund er en reise fra Stockholm med Apollo Sverige til Hurghada i Egypt. For 14 dager uten hotell betaler du 1798 svenske kroner, cirka 1765 norske. Svenske Always og Ving kan også friste med 14 dagers tidligtur til Mallorca for 1995 SEK (1958 NOK) med utreise fra Göteborg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer