Syden for 395 kroner

Ukens billigste: Fly tur-retur Kreta for 395 kroner.

Hit, til Kreta kommer du for 395 kroner. Bildet er fra Chania. Foto: Manolis Kanakis
Hit, til Kreta kommer du for 395 kroner. Bildet er fra Chania. Foto: Manolis Kanakis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ønsker du bosted inkludert, må du ut med litt mere, men ikke verre enn summen av en helgehandel i butikken. Du får en uke i Tyrkia for 795 kroner, både med avreise fra Oslo og Stavanger. To ukers ferie til gode? For kun 1.295 kroner får du to uker i Bulgaria - med hotell inkludert.

Og bare så det ikke skal være noe tvil om det: På Kreta skinner solen fremdeles. Ifølge værmeldingen på CNN, skal det bli 30 grader og full sol førstkommende lørdag. Deretter er det sol, sol, sol hele uka, og lørdag 6. september er det meldt om 32 grader... og sol.

Det er ennå ganske så gode priser på restplassmarkedet for charterreiser, selv om det ikke når helt ned til rekordtilbudene forrige uke. Da kunne du komme deg tur-retur Mallorca for utrolige 295 kroner.

Misfornøyd med feriereisen? Du kan klage og få penger tilbake.

Vi minner om at restplassreiser er ferskvare, hvor det gjelder å være først til mølla. Prisene og tilbudene er i stadig endring, så sjekk charterselskapenes nettsider for ferske tilbud, eller vårt restplassøk.

Billige flyreiser fra hele landet

Den aller billigste flyreisen på restplasslisten denne uken, går fra Oslo, men også fra andre norske byer er det mulig å kjøpe seg en rimelig flyreise med charterselskapene. Bodø har den nest rimeligste flybilletten; her koster en tur-retur-billett til Burgas, Bulgaria 448 kroner. Fra Trondheim kan du komme deg til Rhodos for 595 kroner, og fra Bergen til Kypros for samme pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer