Syden for 995,-

De norske reisekuppene er ikke riktig så hete lenger, som de har vært de siste ukene. Det er fremdeles mulig å få en uke under Sydens sol for under 1.000-lappen, men øverst på billigtoppen troner svenske flypriser.

Publisert
Sist oppdatert

Med avreise fra Stockholm er det mulig å komme deg tur-retur Praha for 491 norske kroner. Biligst fra Norge i skrivende stund er fly til Santorini for 895 kroner.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 5. september. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

Billigste charter

Billigste charterreise fra norsk jord kommende uke, er altså fly til Santorini for 895 kroner. Ønsker du bosted inkludert, er det fortsatt mulig å finne reiser for under 1.000-lappen, men det er tydelig at prisene er på vei oppover igjen, etter en hyggelig høst hva gjelder sydenpriser. Med avreise kommende uke, er det mulig å kjøpe reiser både til Gran Canaria, Mallorca og Kypros for 995 kroner.

Her ser du ukens beste norske reisekupp

Reis svensk

Dersom du bor nær svenskegrensen, kan det ofte lønne seg å kikke på svenske charterpriser. 491 norske kroner for flyreisen tur-retur Stockholm-Praha er ingen ublu pris, heller ikke 656 norske kroner for en tur-returreise Stockholm-Nice.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer