Syden før jul fra 1.595

Du som planlegger en reise før jul, bør satse på de første ukene i desember. Da er det aller billigst.

Publisert
Sist oppdatert
Azorene ligger i Atlanterhavet, og er ikke ofte representert blant ukens reisekupp, men denne uken er et unntak. Foto: Audun Bjelland Foto: Audun Bjelland
Azorene ligger i Atlanterhavet, og er ikke ofte representert blant ukens reisekupp, men denne uken er et unntak. Foto: Audun Bjelland Foto: Audun Bjelland Vis mer

Ferie

Vil du på tur før jul? (Avsluttet)
Ja, jeg skal reise.(50%) 90
Har lyst, men kan ikke.(43%) 77
Nei, jeg skal ikke reise.(7%) 12
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vil du på sydentur nå, er utvalget av lavprisferier heller magert. Du har mest å hente i kroner og øre ved å vente til tidlig i desember. Disse ukene før jul er vanligvis vinterens billigste, og det ser ut til å slå til også i år. Flyene går nå til Kanariøyene, Madeira og Azorene.

Vi har støvsugd markedet ved hjelp av restplassoversikten, og funnet de billigste reisene som kan kjøpes nå.

Fra 1.595 fra Norge

Også nå finner vi de laveste prisene med utreise fra Oslo. Fra andre byer i landet kan du imidlertid få med deg både fly og hotell for priser fra like under 3.000 kroner. Vi finner ledige reiser fra både Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim og Bodø.

 • Syden før jul fra 1.595
 • Billigere med svenske kroner i lomma

  Du kan imidlertid skaffe deg enda billigere reiser væpnet med vår restplassoversikt. Kryss av for søk på reiser fra utlandet, og du får også opp reiser fra Sverige. De som har anledning til å ta av fra svenske flyplasser kan spare relativt mye i forhold til norske priser nå, selv om kronekursen er relativt jevn.

 • Svenskereiser fra 1.136 norske kroner
 • En strandstol i Thailand ... Foto: Ingrid Løvtun Foto: Ingrid Løvtun
  En strandstol i Thailand ... Foto: Ingrid Løvtun Foto: Ingrid Løvtun Vis mer


  Skroll ned for mer.


  Lenger av gårde

  Frister ikke hjemlige sydensteder med slappe sommertemperaturer, finnes det destinasjoner å velge i som ligger i helt andre klimasoner og verdensdeler: Egypt, India, Gambia, Sri Lanka og Thailand er alle land du kan reise til ved hjelp av charterselskaper i Norge og Sverige.

 • Eksotiske reisekupp fra under 3.000 kroner
 • Hva så med ruteflyselskapene? Vi har testet hvorvidt det er mulig å finne annonserte tilbud fra flere selskaper som opererer fra Norge – noen får skryt, andre får stryk. Se hvilke selskaper som kan synes å kun operere med luretilbud, og hvilke som faktisk har reiser til lave tilbudspriser tilgjengelig.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer