Syden fra 498,-

Nå er det billig å reise til Syden. Du kan fly til en mengde destinasjoner fra 498 kroner, få en ukes opphold inkludert fra 795, og to uker fra 1.295 kroner. Det blir ikke mye billigere enn dette!

Publisert
Sist oppdatert

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 14. august. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for de beste reisekuppene.

Billigst

De fleste og beste reisekuppene får du med avreise Oslo. Fly til destinasjoner som Skiathos, Mykonos, Karpathos og Rhodos for helt ned i 498 kroner tur-retur. Dersom du ønsker bosted inkludert, er dette også godt mulig uten å bli ruinert; reise med en ukes opphold på Kreta eller Lésvos er tilgjengelig fra 795 kroner. Toukers-turer med overnatting er mulig fra 1.295 kroner.

Klikk her for 25 knallkupp fra Oslo under 1.295.-

Norge rundt

Vi finner flest og billigst reiser fra Oslo, men det er gode muligheter for billigreiser også for deg som bor i Bergen, Stavanger, Sandefjord eller Trondheim. De superbillige flyreisene til 498 kroner er tilgjengelige også med avreise fra Bergen og Stavanger, og du kan få ukesturer med hotell inkludert fra knappe tusenlappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer