Syden fra 498,-

Nå er det billig å reise til Syden. Du kan fly til en mengde destinasjoner fra 498 kroner, få en ukes opphold inkludert fra 795, og to uker fra 1.295 kroner. Det blir ikke mye billigere enn dette!

Publisert
Sist oppdatert
Fly til Mykonos fra 498 kroner.
Fly til Mykonos fra 498 kroner. Vis mer


Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 14. august. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for de beste reisekuppene.

Billigst

De fleste og beste reisekuppene får du med avreise Oslo. Fly til destinasjoner som Skiathos, Mykonos, Karpathos og Rhodos for helt ned i 498 kroner tur-retur. Dersom du ønsker bosted inkludert, er dette også godt mulig uten å bli ruinert; reise med en ukes opphold på Kreta eller Lésvos er tilgjengelig fra 795 kroner. Toukers-turer med overnatting er mulig fra 1.295 kroner.

 • Klikk her for 25 knallkupp fra Oslo under 1.295.-
 • Norge rundt

  Vi finner flest og billigst reiser fra Oslo, men det er gode muligheter for billigreiser også for deg som bor i Bergen, Stavanger, Sandefjord eller Trondheim. De superbillige flyreisene til 498 kroner er tilgjengelige også med avreise fra Bergen og Stavanger, og du kan få ukesturer med hotell inkludert fra knappe tusenlappen.

 • Klikk her for 20 reisekupp Norge rundt.
 • Ut å reise?


  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.


 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer