Syden fra 995

Sydenprisene har gjort et byks, men det er fortsatt mulig å skrape frem enkelte attraktive tilbud.

Publisert
Sist oppdatert

Lengter du ut, bort, vekk? Det er det nok flere som gjør, for denne uken har reiseprisene blitt en god del høyere enn forrige uke, da det var flere reiser til salgs for mellom 700 og 800 kroner. Denne uken finner vi ikke lavere priser enn 995 i restplassoversikten, men for litt utvalg må du regne med å betale mellom 1.500 og 2.000 kroner. Det gjelder reiser både med og uten hotell. Best lavprisutvalg får du i fra Oslo, Bergen og Stavanger.

 • Reiser til lavpris fra hele landet

 • Svensketips

  Du kan få langt mer å velge i til jevnt over lavere priser om du reiser fra Sverige. Utvalget fra Stockholm er gedigent i prisklassen rundt 1.200-1.300 svenske kroner. Det er også mye å velge i fra Göteborg til priser fra 1.200 til 2.000 svenske kroner. 1.000 svenske tilsvarer 944 norske kroner, så du sparer også litt på valutaforskjellen.

 • Let etter gode svensketilbud i restplassoversikten. Kryss av for reiser fra utlandet. Du kan også velge aktuell utreiseby for sortert søk.
 • Kaos i vinterferien

  Skoleferien setter sitt preg på reiseprisene, og mange har nå kastet sine lange blikk på årets høstferie. Den foregår mellom uke 40 og 42 de fleste steder i landet, altså fra slutten av september til midt i oktober. Disse ukene kan du regne med at prisene på reiser går ytterligere opp, og den som vil handle i aller siste liten, kan oppleve problemer med å finne ledig plass. Men det største problemet vil melde seg i vinterferien neste år - alle landets fylker har vinterferie i uke åtte (21.-25. februar), og allerede nå er mange destinasjoner utsolgt i vinterferien. For eksempel kan Star Tour melde at de allerede nå er utsolgt for reiser til Thailand i vinterferien.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer