Syden på billigsalg

I følge ryktene har de fleste av oss fått en mer eller mindre stor baksmell på skatten. Men det er ingen grunn til å legge ferieplanene i grus av den grunn. Vi har sjekket priser på sydenferie i mai. Hasta la vista!

Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare er det billig å reise, fridagene står i kø fremover i mai. Reisende fra Stavanger kan tilbringe 17. mai på Mallorca - for rundt 1.600 kroner - eller hva med en liten flybillett til Nice for 700 kroner uken før?

 • Her er de ti billligste pakkereisene du kan kjøpe nå
 • Her finner du de billigste kun fly-restbillettene.
 • Glem slapseføre, paraply og ullskjerf. Nå er det vår - her er ti av de aller beste stedene du kan møte den. Vårkåte reisetips

  Crazy weekend med Germanwings

  Det tyske lavprisselskapet Germanwings la ut 19.000 billetter til 19 euro (159 kroner) for salg i går kveld. Selskapet flyr foreløpig fra Oslo til Køln - og videre derfra til rundt tredve destinasjoner i Europa. For én euro mer får du reservere flyvninger videre fra Køln til London Gatwick. Reiseperioden er fra 6. mai til 4. juli 2004.

  Supertilbud på buss i pinsen

  Skulle du ønske å reise innenlands har Lavprisekspressen utvidet sitt populære Oslo-Bergen tilbud. Nå blir det fire daglige avganger fra 28. mai mellom Trondheim og Oslo, og også på denne ruten starter billettprisen på latterlige lave 49 kroner. Som et introduksjonstilbud vil alle billetter i perioden 28. mai til 3. juni koste 49 kroner. Noen som skal hjem til pinse?

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer