Syden på billigsalg

I følge ryktene har de fleste av oss fått en mer eller mindre stor baksmell på skatten. Men det er ingen grunn til å legge ferieplanene i grus av den grunn. Vi har sjekket priser på sydenferie i mai. Hasta la vista!

Publisert
Sist oppdatert
La restskatt være restskatt og legg bekymringene på hylla for en liten stund. Nå har så godt som alle råd til sol på kroppen og sand mellom tærene. Foto: Kristin Sørdal
La restskatt være restskatt og legg bekymringene på hylla for en liten stund. Nå har så godt som alle råd til sol på kroppen og sand mellom tærene. Foto: Kristin Sørdal Vis mer


Ikke bare er det billig å reise, fridagene står i kø fremover i mai. Reisende fra Stavanger kan tilbringe 17. mai på Mallorca - for rundt 1.600 kroner - eller hva med en liten flybillett til Nice for 700 kroner uken før?

 • Her er de ti billligste pakkereisene du kan kjøpe nå

 • Her finner du de billigste kun fly-restbillettene.
 • Glem slapseføre, paraply og ullskjerf. Nå er det vår - her er ti av de aller beste stedene du kan møte den. Vårkåte reisetips

  Crazy weekend med Germanwings

  Det tyske lavprisselskapet Germanwings la ut 19.000 billetter til 19 euro (159 kroner) for salg i går kveld. Selskapet flyr foreløpig fra Oslo til Køln - og videre derfra til rundt tredve destinasjoner i Europa. For én euro mer får du reservere flyvninger videre fra Køln til London Gatwick. Reiseperioden er fra 6. mai til 4. juli 2004.

  Supertilbud på buss i pinsen

  Skulle du ønske å reise innenlands har Lavprisekspressen utvidet sitt populære Oslo-Bergen tilbud. Nå blir det fire daglige avganger fra 28. mai mellom Trondheim og Oslo, og også på denne ruten starter billettprisen på latterlige lave 49 kroner. Som et introduksjonstilbud vil alle billetter i perioden 28. mai til 3. juni koste 49 kroner. Noen som skal hjem til pinse?

  Din mening

  Hvordan reiser du helst på ferie? (Avsluttet)
  Med rutefly(51%) 139
  Med charterselskap(36%) 99
  Andre måter(13%) 37
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Det blir også en rute Trondheim-Bergen med priser fra 98 kroner en vei og selskapet har lavprisgaranti for studenter.

 • Her er de ti billligste pakkereisene du kan kjøpe nå
 • Foretrekker du å skreddersy dine egne reiser kan du finne restbilletter med fly her. Gode tips til hvordan du skreddersyr din egen reise kan du finne her: Vær ditt eget reisebyrå.

  Hold deg informert!

  Følg med prisene selv på restplassoversikten. Du kan også bestille varsling på SMS for å sikre deg at du får melding straks det dukker opp gode priser på reiser du ønsker deg.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer