Høstferie

Syden-rush

Mye er allerede utsolgt.

VIL HIT: Strandlivet frister mange nordmenn nå. Foto: Solveig Vikene / NTB
VIL HIT: Strandlivet frister mange nordmenn nå. Foto: Solveig Vikene / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter to år med coronapandemi var mange nordmenn klare for utenlandsreise denne sommeren. Streiker, underbemanning på flyplasser og passtrøbbel, stakk imidlertid kjepper i hjulene for mange.

Dette ser imidlertid ikke ut til å ha stoppet reiselysten hos folk, skal vi tro reiseoperatører.

Ekstra fly

- Vi har solgt bra med reiser i hele sommer, og vi så tidlig at høstferien også selger bra. Ålesund, Evenes, Haugesund og Molde er allerede fullbooket. Fra Oslo Lufthavn er det nå kun ledige plasser på charterreiser til Kreta, Kypros, Rhodos og Tenerife. Alt annet er allerede utsolgt, sier landssjef i Ving Marie Anne Zachrisson i en pressemelding.

Konkurrenten TUI melder at de vil sette inn ekstra fly.

- Vi ser at etterspørselen etter reiser i høstferien vokser mer enn vi hadde forventet. Mange av avgangene er allerede fullbooket. Vi setter derfor inn ekstra avganger til Gran Canaria fra utvalgte flyplasser i Norge, sier Nora Aspengren som er kommunikasjonssjef i TUI til Flysmart24.

Det er gode tider for den som vil ut å reise i disse dager. Etter sommerferien har prisene på flybilletter gått rett til bunns.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer