Syden under to tusen!

Ta ferien før skolebarna og du sparer tusener. Det er fortsatt greit å komme seg til sydligere trakter for et par tusenlapper.

Venezia: Se den før den synker i mudderet. Nå kan du til og med gjøre det billig...
Venezia: Se den før den synker i mudderet. Nå kan du til og med gjøre det billig... Vis mer
Publisert

Skoleferien er fortsatt et lite stykke unna. Det betyr at du fortsatt får sydenferie til innbruddspriser. Utvalget er stort, og det er svært mange reiser tilgjengelig for under to tusenlapper. Dette til tross for at reisebyråene den siste uken har vært løpt ned av kunder som vil til varmere strøk på grunn av det dårlige været vi har hatt her hjemme.

Siste sjanse?

Er dette siste sjanse før skolebarnas ferie fører til et solid prishopp? I alle fall advarer alle turoperatørene om at prisene alltid stiger så snart skoleferien er i gang. Da blir det flere som reiser og færre restplasser å velge blant.

Men fortsatt er det altså mulig: På vår restplassøker finner vi flust av restreiser som alle er priset til under 2.000 kroner.

Byferie eller partyøy?

Billigste denne gangen er en flytur til Athen for under tusen kroner. Mer spennende på listen denne gangen er kanskje en tur til Venezia for like under 1.600 kroner. Dette er et reisemål vi vanligvis ikke finner mengder av billige turer til. Om det rykker i dansebeina kan du få et opphold på sommereuropas partyøy nummer én, Ibiza, for knappe 1.700 kroner. Les mer om hva leserne syns om spanske ferieøyer i 10488>denne artikkelen, eller gå inn i DinSide Reises reiseguide hvor leserne selv bedømmer reisemålene og forteller om sine opplevelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer