Syden under tusenlappen

Nå kan du få en ukes solferie på Kypros for 998 kroner.

Bedeliv i Chania på Kreta.
Foto: Karoline Brubæk Foto: Karoline Brubæk
Bedeliv i Chania på Kreta.
Foto: Karoline Brubæk Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver uke leter vi fram de billigste restplassene til sol og sommer. På billigtoppen denne uken er Kypros; det gjelder om du reiser fra Norge eller fra Sverige. Men du må reise uken før eller uken etter påske for å få de billige turene, for i påskeuken øker prisene betraktelig.

Vær oppmerksom på at alle priser i denne artikkelen og de tilhørende tabellene er innhentet 3. april. Solkuppene er restplasser, og priser og tilgjengelighet vil derfor endres kontinuerlig. Vi tar derfor forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasser på charterreiser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få SMS-varsling til din mobiltelefon. Mer om dette kan du lese her.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.

Norske solkupp

Nå kan du få en uke på Kypros for 998 kroner – hvis du kan reise mandag 7. april. Det er også en del rimelige reiser tilgjengelig for deg som kan reise i dagene rundt 20. april, som er påskehelgen. Men dersom du er ute etter sol og varme i påskeuken når de fleste har fri, må du nok regne med å punge ut. 3.595 kroner for en uke på Gran Canaria, Kreta eller Tenerife er de laveste prisene vi finner med avreise rundt palmesøndagshelgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer