Syden under tusenlappen

Nå kan du få en ukes solferie på Kypros for 998 kroner.

Bedeliv i Chania på Kreta.
Foto: Karoline Brubæk Foto: Karoline Brubæk
Bedeliv i Chania på Kreta.
Foto: Karoline Brubæk Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver uke leter vi fram de billigste restplassene til sol og sommer. På billigtoppen denne uken er Kypros; det gjelder om du reiser fra Norge eller fra Sverige. Men du må reise uken før eller uken etter påske for å få de billige turene, for i påskeuken øker prisene betraktelig.

Vær oppmerksom på at alle priser i denne artikkelen og de tilhørende tabellene er innhentet 3. april. Solkuppene er restplasser, og priser og tilgjengelighet vil derfor endres kontinuerlig. Vi tar derfor forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasser på charterreiser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få SMS-varsling til din mobiltelefon. Mer om dette kan du lese her.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.


Norske solkupp

Nå kan du få en uke på Kypros for 998 kroner – hvis du kan reise mandag 7. april. Det er også en del rimelige reiser tilgjengelig for deg som kan reise i dagene rundt 20. april, som er påskehelgen. Men dersom du er ute etter sol og varme i påskeuken når de fleste har fri, må du nok regne med å punge ut. 3.595 kroner for en uke på Gran Canaria, Kreta eller Tenerife er de laveste prisene vi finner med avreise rundt palmesøndagshelgen.

 • Klikk her for norske solkupp
 • Svenskereiser

  Svenskereisene er ikke så veldig mye rimeligere enn de norske solkuppene akkurat nå. Billigste reise med svensk fortegn er en flyreise til Budapest for 962 norske kroner. Billigste restplass med hotell inkludert er en uke på Kypros for 1.049 norske kroner. Avreisested er Malmö.

 • Klikk her for svenskereiser
 • Flyreiser og helgeturer

  For deg som heller velger storbyweekend foran sydenferie, er det muligheter for gode kjøp. Du kan få fly og to netter på hotell i både Paris og Amsterdam, for 2.500 kroner. Eller hva med en ukes cruise i Karibia for 3.260 kroner?

 • Klikk her for flyturer og helgereiser

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer