Sydenbad fra 695,-

Prisene er ikke superlave som de var forrige uke, men det er fremdeles mulig å finne billige reiser sydover for deg som vil forlenge sommeren.

Du kan utforske Rhodos' strender fra 695 kroner.
Du kan utforske Rhodos' strender fra 695 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket restplassprisene til sydligere breddegrader. Billigst denne uken er en flyreise til Rhodos for 695 kroner.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 5. september. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for de beste reisekuppene.

Billigst fra Oslo

Forrige uke kunne du få flyreiser til sydligere strøk ned i 498 kroner tur-retur. Nå er vi på vei opp av prisdumpen, og den billigste reisen denne uken er flyreise til Rhodos for 695 kroner. Ønsker du bosted inkludert, er billigste mulighet en uke på Kreta for 1.198 kroner.

20 Oslo-kupp fra 695 kroner

Fra flere byer

De aller laveste prisene finner vi med avreise fra Oslo, men det er mulig å finne gode priser også fra andre norske byer. Du kan kjøpe flyreise fra Bergen til Rhodos for 995 kroner, få en uke på Kypros med hotell inkludert for 1.295 med avreise Bergen, og få toukersturer til sydligere breddegrader for 1.995 kroner med avreise fra både Bergen, Stavanger, Bodø og Tromsø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer