Sydenbad fra 695,-

Prisene er ikke superlave som de var forrige uke, men det er fremdeles mulig å finne billige reiser sydover for deg som vil forlenge sommeren.

Du kan utforske Rhodos' strender fra 695 kroner.
Du kan utforske Rhodos' strender fra 695 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket restplassprisene til sydligere breddegrader. Billigst denne uken er en flyreise til Rhodos for 695 kroner.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 5. september. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.


Skroll ned for de beste reisekuppene.


Billigst fra Oslo

Forrige uke kunne du få flyreiser til sydligere strøk ned i 498 kroner tur-retur. Nå er vi på vei opp av prisdumpen, og den billigste reisen denne uken er flyreise til Rhodos for 695 kroner. Ønsker du bosted inkludert, er billigste mulighet en uke på Kreta for 1.198 kroner.

 • 20 Oslo-kupp fra 695 kroner
 • Fra flere byer

  De aller laveste prisene finner vi med avreise fra Oslo, men det er mulig å finne gode priser også fra andre norske byer. Du kan kjøpe flyreise fra Bergen til Rhodos for 995 kroner, få en uke på Kypros med hotell inkludert for 1.295 med avreise Bergen, og få toukersturer til sydligere breddegrader for 1.995 kroner med avreise fra både Bergen, Stavanger, Bodø og Tromsø.

 • 25 kupp fra seks byer
 • Billigste svenske

  Svenskekrona styrker seg stadig mot norskekrona, og det er ikke lenger like mye å hente inn i valutagevinst ved å kjøpe reisen fra Sverige. Likevel kan det være like hensiktsmessig for mange å reise fra Sverige som å reise fra norske flyplasser, og utvalget er selvsagt også et annet.

  Billigste reise fra svensk jord er flyreiser fra Stockholm til sydligere destinasjoner som Rhodos, Lanzarote m.fl. for 995 svenske kroner – eller 921 norske. Du får en uke på eksempelvis Agistri, Egina og Paros for 1.498 svenske – eller 1.386 norske kroner.

 • 20 svenskekupp fra 921 kroner
 • Ut å reise?


  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer